25 jaar Eetpunt 't Plein!

Op zaterdag 21 december is het alweer 25 jaar geleden dat wij aan ons “cafetaria avontuur” zijn begonnen. Een avontuur was het, zoeken naar de juiste werkverhoudingen onderling, Tinie kwam als timmerman uit de bouw, Rita was al een tijdje werkzaam bij de toenmalige eigenaren en komt uit een gezin waar men vele jaren een cafetaria heeft gehad.

Toen Cafetaria ‘t Plein te koop kwam zijn we samen eens goed gaan nadenken, we hadden hier wel zin in maar moesten het wel samen doen. Samen hebben we ons voor de volle 100 % ingezet, dit gingen we doen tot aan ons pensioen.

Tinie zorgt voor de vele werkzaamheden in de keuken en voor alles wat met inkoop en onderhoud te maken heeft en natuurlijk staat hij ook met regelmaat voor in het cafetaria. Rita zorgt voor alle administratie en alle personeels aangelegenheden en ook zij staat regelmatig voor in het cafetaria.

Wat een tijd, na enkele verbouwingen is het resultaat echt geworden wat we destijds voor ogen hadden, een fijne plaats waar men gewoon lekker kan zitten voor wat eten en drinken met zowel binnen als buiten vele zitplaatsen waar dan ook dankbaar gebruik van wordt gemaakt.

Vele personeelsleden hebben de revue gepasseerd, sommige kort , sommige langere tijd en sommigen van hen zijn er al zo lang dat het zeer vertrouwde gezichten zijn geworden .Ten tijde van onze vakantie nemen ze allen een aantal uren extra op zich om samen met alle collega’s het cafetaria open te houden en alles te regelen wat daarvoor nodig is, een leuke en voor sommigen een heel drukke maar ook verantwoordelijke periode. Dit zorgt ervoor dat wij met een gerust hart erop uit kunnen gaan.

Voor ons is dat een “Gouden Team” en dat verdient een feestje!

Wij willen dit mooie jubileum dan ook niet zomaar voorbij laten gaan maar maken er een feestje van.

Wij feliciteren Sandra een van deze gouden team vertrouwde gezichten met haar 25 jaar dienstjaren ook dat is een prachtig jubileum en dus een feestje waard!

Op zaterdag 21 december zijn wij dan ook gesloten.

Die dag is een gezellig feest gepland voor ons hele team en voor Sandra met haar familie en vriendenkring gewoon gezellig bij ons in het cafetaria.

Voor u als klanten hebben we op zondag 22 december van 12.00 – 16.00 een gezellig gratis bakje koffie/thee met wat lekkers erbij.!!

Tevens hebben we op zondag 22 december een leuke 25% kortingsactie op alle bestellingen!!

Dank voor al deze jaren van vertrouwen en graag tot gauw.

Groetjes Tinie en Rita Verwegen


Adresgegevens


Openingstijden


  • Gesloten
  • 1130 - 2100 uur
  • Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.