De kwaliteits cafetaria uit Boekel

U bent op zoek naar de beste cafetaria van Boekel? Cafetaria Eetpunt 't Plein te Volkel is een fris en gezellig horecabedrijf op de markt in het centrum van Volkel waar u vanaf dinsdag tot en met zondag terecht kunt voor de heerlijkste snacks, de beste hamburgers en smakelijk softijs! Cafetaria Eetpunt 't Plein is een regelrechte aanwinst voor de binnenstad van Volkel. Maar bedient ook al jarenlang met trotst omringende gemeentes zoals Uden en Boekel! Wie er eenmaal over de drempel is geweest, kent inmiddels de overheerlijke krokante frieten en de klantvriendelijke service.

In onze cafetaria besteden we veel tijd en aandacht aan goede producten. Zo zijn onze frietten verantwoord voorgebakken in plantaardige oliën. Kijkt u maar eens bij onze kracht en ervaar onze kwaliteiten! Zodra u een portie friet besteld in onze cafetaria bent u om! Tot onze vaste klanten behoren ook mensen uit Boekel en Uden. En deze trouwe klanten uit Boekel en Uden hebben al kennis mogen maken met onze moderne maar vooral heerlijke cafetaria. Het maken van goede en lekkere friet is een kwestie van echt vakmanschap en dat proeft u. Zelfs al momt u uit Boxtel.

In onze cafetaria te Volkel hebben we natuurlijk ook vele sauzen, zie onze menulijst. En als u tijdens het eten van uw friet nog wat meer mayonaise wilt dan kunt u hier gewoon om vragen. Dat is de service van cafetaria Eetpunt 't Plein te Volkel.

Iedere dag weer staan onze medewerkers voor u klaar! De snacks zijn door ons ook zorgvuldig uitgekozen, hiervoor hebben we een keuze gemaakt uit de beste kwaliteit, met name onze kroketten en onze verse zelfgemaakte sate met satesaus zijn erg populair. Ook hebben we een mooi assortiment aan vegetarische snacks. U kunt bij ons uitgebreid zitten op een van onze 40 zitplaatsen. Wij hebben ook een mooi buitenterras. Hier kunt u na een uitgebreide fietstocht even uitblazen en genieten van ons overheerlijke assortiment! Dus kom snel eens bij ons langs, ook als u uit Boekel of Uden komt. Natuurlijk zijn wij ook erg betaalbaar zoals u van ons mag verwachten. Wij stellen uw opmerkingen erg op prijs dus als u een reactie wilt geven op ons bedrijf horen wij dat graag. Wilt u graag weten hoe u ons kunt bereiken vanuit Boekel kijk dan op onze contactpagina. 

U bent van harte welkom bij cafetaria Eetpunt 't Plein.

 


Adresgegevens


Openingstijden


  • Gesloten
  • 1130 - 2100 uur
  • Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.