Uw kwaliteits cafetaria aan de de rand van Odiliapeel

U bent op zoek naar de beste cafetaria van Odiliapeel? Cafetaria Eetpunt 't Plein is een fris en gezellig horecabedrijf gelegen aan de rand van Odiliapeel waar u vanaf dinsdag tot en met zondag terecht kunt voor de heerlijkste snacks, de beste hamburgers en smakelijk softijs! Cafetaria Eetpunt 't Plein is een regelrechte aanwinst voor Odiliapeel en omgeving. Wie er eenmaal over de drempel van onze cafetaria is geweest, kent inmiddels de overheerlijke krokante frieten en de klantvriendelijke service.

In onze cafetaria besteden we veel tijd en aandacht aan goede producten. Zo zijn onze frietten verantwoord voorgebakken in plantaardige oliën. Kijkt u maar eens bij onze kracht en ervaar onze kwaliteiten! Zodra u een portie friet besteld in onze cafetaria bent u om! Het maken van goede en lekkere friet is een kwestie van echt vakmanschap en dat proeft u. 

In onze cafetaria hebben we natuurlijk ook vele sauzen, zie onze menulijst. En als u tijdens het eten van uw friet nog wat meer mayonaise wilt dan kunt u hier gewoon om vragen. Dat is de service van cafetaria Eetpunt 't Plein. Onze ligging is zeer gunstig zo bedienen wij graag de omgeving Odiliapeel, maar natuurlijk is iedereen in onze cafetaria welkom!

Iedere dag weer staan onze medewerkers voor u klaar! De snacks zijn door ons ook zorgvuldig uitgekozen, hiervoor hebben we een keuze gemaakt uit de beste kwaliteit, met name onze kroketten en onze verse zelfgemaakte sate met satesaus zijn erg populair. Ook hebben we een mooi assortiment aan vegetarische snacks. U kunt bij ons uitgebreid zitten op een van onze 40 zitplaatsen. Wij hebben ook een mooi buitenterras gelegen aan het dorpsplein van Volkel. Hier kunt u na een fietstocht of druk dagje winkelen in Odiliapeel even uitblazen en genieten van ons overheerlijke assortiment! Natuurlijk zijn wij ook erg betaalbaar zoals u van ons mag verwachten. Wij stellen uw opmerkingen erg op prijs dus als u een reactie wilt geven op ons bedrijf horen wij dat graag. 

U bent van harte welkom bij cafetaria Eetpunt 't Plein gelegen aan de rand van Odiliapeel.

 

 


Adresgegevens


Openingstijden


  • Gesloten
  • 1130 - 2100 uur
  • Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.