De kwaliteits friettent uit Volkel!

U bent op zoek naar de beste friettent van Volkel? Friettent Eetpunt 't Plein te Volkel is een fris en gezellig horecabedrijf op de markt in het centrum van Volkel waar u vanaf dinsdag tot en met zondag terecht kunt voor de heerlijkste snacks, de beste hamburgers en smakelijk softijs! Friettent Eetpunt 't Plein is een regelrechte aanwinst voor de binnenstad van Volkel. Wie er eenmaal over de drempel is geweest, kent inmiddels de overheerlijke krokante frieten en de klantvriendelijke service.

In onze friettent besteden we veel tijd en aandacht aan goede producten. Zo zijn onze frietten verantwoord voorgebakken in plantaardige oliën. Kijkt u maar eens bij onze kracht en ervaar onze kwaliteiten! Zodra u een portie friet besteld in onze friettent te Volkel bent u om! Het maken van goede en lekkere friet is een kwestie van echt vakmanschap en dat proeft u. 

In onze friettent te Volkel hebben we natuurlijk ook vele sauzen, zie onze menulijst. En als u tijdens het eten van uw friet nog wat meer mayonaise wilt dan kunt u hier gewoon om vragen. Dat is de service van friettent Eetpunt 't Plein te Volkel.

Iedere dag weer staan onze medewerkers voor u klaar! De snacks zijn door ons ook zorgvuldig uitgekozen, hiervoor hebben we een keuze gemaakt uit de beste kwaliteit, met name onze kroketten en onze verse zelfgemaakte sate met satesaus zijn erg populair. Ook hebben we een mooi assortiment aan vegetarische snacks. U kunt bij ons uitgebreid zitten op een van onze 40 zitplaatsen. Wij hebben ook een mooi buitenterras gelegen aan het dorpsplein van Volkel. Hier kunt u na een uitgebreide fietstocht even uitblazen en genieten van ons overheerlijke assortiment! Natuurlijk zijn wij ook erg betaalbaar zoals u van ons mag verwachten. Wij stellen uw opmerkingen erg op prijs dus als u een reactie wilt geven op ons bedrijf horen wij dat graag. 

U bent van harte welkom bij friettent Eetpunt 't Plein.


Adresgegevens


Openingstijden


  • Gesloten
  • 1130 - 2100 uur
  • Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.