Onze kracht

Eetpunt 't plein is de cafetaria van Brabant. Met een uitgebreid assortiment aan heerlijke broodjes, frites, snacks, menu's, milkshakes, ijs, dranken en salades heeft Eetpunt t' Plein voor ieder wat wils! Bij Eetpunt t' Plein staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.
Eetpunt t'Plein biedt dan ook 10 redenen om bij ons te komen eten.

1. Verantwoord frituren (in Remia Maximum vloeibaar plantaardig vet).
Remia vloeibaar Maximum frituurvet is een vloeibaar frituurvet met een transvetzuur gehalte lager dan 1. Enkele jaren geleden gaf onze overheid aan dat dit beter voor de gezondheid is met name voor hart en bloedvaten.

2. Het gebruik van Friteslijn frietsaus van Remia.
Remia friteslijn is een frietsaus die wij al sinds 2007 gebruiken. Het bevat slechts 5% vet. Dat is 80% minder calorieen dan gewone mayonaise en 60% minder calorieen dan andere fritessausen.

3. Goede kwaliteit snacks, friet en frituurvet.
Door met A merken snacks en verse voorgebakken friet te werken in combinatie met ons verantwoord Frituurvet zijn wij overtuigd van een verantwoord lekker en goed product.

4. Grote hoog rendement oven zodat we een korte wachttijd hebben in spitstijden.
In grote spitstijden hebben wij nog steeds korte wachttijden, Deze worden door ons kort gehouden door meer ovens en meer personeel in te zetten. Bij ons staat er in de spitstijd 1 persoon aan de kassa die uw bestelling aanneemt. Zij zorgt ervoor dat de bestelling aan een van de 3 teams die aan het bakken zijn wordt doorgegeven. Uw kassabon is tevens uw bestellingsnummer. Zo werken we op zondag in de spits met 9 mensen om zo te zorgen voor een snelle bediening.

5. Groot assortiment snacks en vegetarische snacks.
Bij ons komt u niks te kort. Wij hebben een groot assortiment aan snacks zodat er voor u genoeg te kiezen valt. Kijkt u maar eens naar ons menu!

6. Groot aanbod van diverse menu's en stokbroodjes.
Wij hebben in ons assortiment ook lekkere gezonde broodjes, stokbroodjes en diverse uitgebreide menu's. Zo kunt u bij ons lekker varieren! Onze stokbroodjes worden vers voor u afgebakken. U kunt kiezen tussen een wit of bruin stokbroodje. Er zijn diverse mogelijkheden. Kijk op ons menu! Staat uw wens hier niet bij? Vraag het ons, wij denken met u mee.

7. 40 zitplaatsen binnen.
In het cafetaria hebben wij 9 tafels met 40 zitplaatsen staan, er zijn fijne stoelen maar ook enkele bankjes. De tafels en bankjes zijn zelfgemaakt van steigerhout en zorgen ervoor dat u gezellig en comfortabel plaats kunt nemen! Bij grote drukte maken wij nog een klein gedeelte meer open waar we nog 10 zitplaatsen extra kunnen realiseren.

8. Groot buitenterras met 50 zitplaatsen.
Heerlijk buiten zitten? Genieten van het centrum van Volkel? Het is mogelijk bij Eetpunt 't Plein. Wij hebben op ons gezellige buitenterras nog eens 50 zitplaasten extra zodat u altijd en overal plaats kunt nemen.

9. Oplaadpunt voor E-bike's.
Wilt u tijdens uw fietstocht uw E-bike even opladen? Dat kan, vraag ons om de oplader en wij wijzen u het stopcontact.

10. Groot gratis parkeerterrein.
Onze cafetaria is gelegen aan het dorpsplein. Het dorpsplein biedt plaats aan zo'n 70 gratis parkeerplaatsen.


Adresgegevens


Openingstijden


  • Gesloten
  • 1130 - 2100 uur
  • Tijdens de feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.